Megrendelés

Kedves Leendő Olvasó! Tájékoztatlak, hogy a július 1-11. között beérkező megrendelésekkel kapcsolatos számlákat csak július 12-étől fogom tudni kiállítani, akkortól érdemes nézni a bejövő postát (és a spam mappát is). Köszönöm a megértést.

A könyv ára bruttó 3400 Ft.

A megrendelés menete:

A könyv az alábbi űrlapon keresztül rendelhető meg. Automatikus visszajelzést nem küld a rendszer, de eddig még egy megrendelés sem veszett el :)! A megrendelés beérkezését követően 1-2 munkanapon belül küldjük a számlát a megadott e-mailcímre. A számlán szerepel a könyv ára és a szállítás díja, valamint a bankszámlaszám, amelyre várjuk az átutalandó összeget. Az átutalási megbízás közleményében kérjük feltüntetni a számla sorszámát. Az összeg beérkezésekor elküldjük a könyvet a megadott címre.

A számla a Számlázz.hu-ról érkezik a Kukkapukka Bt. nevében, elő szokott fordulni, hogy a spam (levélszemét) mappába kerül.

A feltüntetett összegek bruttó árak, belföldi szállításra vonatkoznak. Budapest XIV. kerületében egyedileg egyeztetett esetben személyes átvételre is van mód.
Kérdés, kérés esetén a szuleskonyv@gmail.com e-mailcímen vagyok elérhető.

    Szállítás módja
    Foxpost csomagautomata (950 Ft)Foxpost házhozszállítás (1650 Ft)Személyes átvétel (Budapest 14. kerületében)